شرکت ترنج ارائه دهنده انواع خدمات کاغذ دیواری، پوستر کاغذی، پارکت، لمینت و اجرای انواع دکورهای فروشگاهی و کابینت های ام دی اف و چوبی با بهترین متریال و کمترین مبالغ در بین بازارهای مشابه می باشد و به کمک تیم مجرب خود انواع طراحی های مورد نیاز شما را جهت ایجاد محیطی متفاوت در خدمت شما عزیزان قرارد می دهد.
قرنیز به نوار سنگی یا چوبی دور دیوار می گویند. اما امروزه MDF ها با روکش PVC جای سنگ و چوب را گرفته اند و به راحتی میتوانید آن ها را در بازار تهیه نمایید.
قرنیزها را به ارتفاع 7 و 9 سانتیمتر و به طول 280 و یا 366 سانتیمتر و به عرض پاشنه ی 16 میلیمتر تولید میکنند.
بسیاراز افراد نمی دانند کاربرد قرنیز چیست و میپندارند که فقط برای زیبایی ساختمان استفاده میشود که تصور غلطی نیز نمیباشد، حال به بررسی کاربرد قرنیز میپردازیم:
اولین کاربرد برای افرادی است که از کفپوش هایی مانند پارکت و لمینیت استفاده می کنند. به علت انبساط این کفپوش ها در هوای گرم در هنگام نصب آن ها را کمی با فاصله تقریبا 1 سانتیمتر از دیوار نصب میکنند که اگر منبسط شده به دیوار بچسبد اما در مواقع دیگر با دیوار فاصله دارد.
این فاصله دیوار و پارکت جدا از اینکه ظاهر بدی به ساختمان میدهد باعث میشود که در آن محل گرد و خاک جمع شود و یا وسایل کوچک در آن جا گیر کند برای جلو گیری از این اتفاقات از قرنیز استفاده میکنیم. قرنیز باعث میشود که لمینیت و یا پارکت خود را بیشتر نشان دهد.
کاربرد دوم برای افرادی است که از دیگر کفپوش ها مانند سرامیک و یا چیز دیگر استفاده کرده اند و نیازی به استفاده از قرنیز را نمیبینند، درست است این ها نیازی به قرنیز ندارند اما اگر از آن استفاده کنند متوجه میشوند که چقدر فضا داخل زیبا تر و دل انگیزتر شده است.
یکی از اصول زیبا سازی در معماری این است که در صورت استفاده از جدا کننده کف و دیوار مانند قرنیز ، زیبایی داخلی را 2 چندان میکند.
برای سالن های کوچک در حد 30 و40 متری قرنیز با ارتفاع 7 سانتیمتری مناسب است. برای فضاهای بزرگتر بهتر است از قرنیز 9 سانتیمتری استفاده شود تا خود را به خوبی نشان دهد.
اصولا رنگ قرنیز را با درب ورودی، رنگ کابینت و یا شومینه هماهنگ میکنند اما کفپوشتان لمینیت است بهتر است قرنیز را تیره تر انتخاب کنید.