کمد دیواری

کمد دیواری کاربردی ترین قسمت هر اتاق خواب

کمد دیواری کلیدی ترین بخش هر اتاق خواب برای منزل می باشد. در واقع می توان گفت که اتاق خواب بدون کمد دیواری به مانند یک آشپزخانه بدون کابینت می باشد. مهمترین ویژگی آن ها، فضای جادار و هماهنگ بودن آن با دیوارهای اتاق می باشد. این ویژگی های مهم باعث شده، ساخت کمد دیواری در اتاق ها همواره متقاضیان زیادی داشته باشد. کمد ها در طرح ها و رنگ های متنوع متناسب با دکوراسیون هر اتاقی ساخته می شوند.

کمد دیواری ها، یکی از محل های اصلی نگهداری انواع وسایل خانه و آشپزخانه، ظرف و ظروف، لوازم برقی و… می باشند. همچنین از آنها می توان به عنوان جای نگهداری رختخواب، لباس ها، وسایل کوچک و بزرگ مانند جاروبرقی، چمدان ها، کیف و کفش و… نیز استفاده کرد. در این مطلب از تیم کارشناسان دکوراسیون داخلی ترنج به تفصیل به انواع مدل های کمد دیواری، انواع رنگ های آن، جنس و کیفیت ساخت آنها و قیمت تمام شده ی آنها پرداخته ایم. تا پایان این مطلب همراه ما باشید تا با هر آنچه که برای طراحی و ساخت یک کمد دیواری مدرن لازم است، آشنا شوید.

مدل کمد دیواری جدی

جهت اطلاع دقیق از قیمت ها و همچنین مشاوره، سفارش ساخت و یا خرید انواع مدل های کمد دیواری با گروه مشاورین ما در دکوراسیون ترنج تماس بگیرید.

بهترین فضا برای قرار دادن کمد دیواری کجاست

شاید اضافه کردن کمد های دیواری به طرح اتاق کار ساده ای نباشد. این که ندانید کجا آن را جای دهید تا از طرفی سادگی دسترسی رعایت شود و از طرف دیگر خیلی مزاحم بقیه قسمت های اتاق خواب نباشد. در واقع دو مسئله ی متناقض را همزمان در طراحی خود باید رعایت نمایید. مجموعه گروه معماری و دکوراسیون داخلی ترنج به تمام سوالات شما پاسخ می دهد و بهترین طرح کمد دیواری متناسب با اتاق شما را برایتان خلق می کند.


جنس و کیفیت ساخت کمدهای دیواری

از گذشته تا به امروز در ساخت کمد دیواری ساده از چوب و فراورده های آن استفاده می شود. امروزه نیز در طراحی کمد دیواری ها، از چوب های ام دی اف استفاده می شود. مدل کمد دیواری mdf در حال حاضر و پس از فراگیری محصولات MDF، یکی از پرطرفدارترین مدل های کمدهای دیواری بوده با استفاده از این محصولات ساخته شده و کیفیت‌ های مختلفی دارند. در کنار این‌ها برای روکش کمد نیز از جنس‌های متفاوتی استفاده می‌شود که با MDF ساده تفاوت‌هایی دارد. برای ساخت کمد ها به مانند کابینت می توان از هایگلاس براق استفاده نمود تا جلوه خاصی به زیبایی اتاق ببخشد. توجه به جنس و کیفیت کمد دیواری و همچنین نحوه ساخت آن می‌تواند خیال شما را برای طولانی مدت راحت کند تا بابت خراب شدن یا تعویض آن نگرانی نداشته باشید.

ساخت کمد دیواری

به روز ترین و جدیدترین طرح های کمد دیواری در سال 2022 را می توانید از دکوراسیون ترنج سفارش دهید.

همین الان با ما تماس بگیر

09121887579 – 02188575378

09124080097 – 09123763349

آدرس ما

تهران، چیتگر، بلوار کوهک، خیابان نسیم هفتم، مجتمع تجاری پارسیس، واحد ۳، دکوراسیون ترنج

کمد دیواری با درب لولایی

پس از انتخاب جنس و رنگ برای کمد دیواری اتاق خواب، نوبت به انتخاب نوع درب های آن می رسد. مدل کمد دیواری با درب های لولایی از ابتدایی ترین و ساده ترین طرح ها برای ساخت یک کمد می باشند که از گذشته تا به امروز تقریبا در تمامی خانه ها مورد استفاده قرار گرفته اند. این نوع از کمد ها دارای مزایا و معایبی می باشند که در ادامه به آنها می پردازیم.

مزایای کمد دیواری با درب های لولایی

بزرگترین مزیت این مدل از کمد ها قابلیت استفاده از تمامی فضای کمد به صورت یکجا می باشد. بدین صورت که با باز کردن همه درب ها قابلیت دسترسی به تمامی قسمت های کمد به صورت یکجا برای ما امکان پذیر می باشد، که این قابلیت در کمد های با درب ریلی امکان پذیر نمی باشد. اگر وسایلی با عرض زیاد مانند رخت خواب ها و… داشته باشیم، استفاده از درب های لولایی پیشنهاد می شود.

دیگر مزیت استفاده از مدل کمد دیواری با درب های لولایی، کمتر اشغال شدن فضای داخلی کمد در عمق می باشد که برای اتاق ها و مکان هایی که محدودیت فضا و متراژ دارند،یکی از بهترین انتخاب ها می باشد.

  معایب کمد دیواری با درب لولایی

بزرگترین عیب این نواع از درب ها که بیشتر برای آپارتمان ها و خانه ها عیب محسوب می شود، اشغال کردن فضای خارج از کمد یا فضای داخلی اتاق می باشد که در صورت نداشتن محدودیت برای فضای اتاق، عیبی محسوب نمی شود.

مدل کمد دیواری جدید با درهای لولایی

کمد دیواری ریلی

کمد دیواری ریلی یکی از انواع مدل های کمد دیواری است که امروزه بیشتر از این مدل ها در منازل استفاده می کنند. بخش داخلی این کمد ها به قفسه ها و کمد های کوچکتری تقسیم می شود که شما می توانید از این بخش ها برای قرار دادن وسایل خود استفاده نمایید. یکی از مزایای مدل کمد دیواری ریلی این است که در خانه ‌ها و آپارتمان ‌های امروزی که با کمبود فضا مواجه هستیم و با داشتن لوازمی مانند تخت‌خواب در اتاق‌ خواب، داشتن کمدی که درهای بازشو داشته باشد، مشکل ‌ساز خواهد بود، بنابراین بهتر است از مدل کمد دیواری ریلی استفاده شود که بتوانیم از فضای اتاق به بهترین شکل استفاده کنیم.

یکی از معایب کمدهای ریلی این است که درب‌ های آن به صورت همزمان باز نمی ‌شوند و نمی ‌توان همزمان از تمام فضای کمد استفاده کرد، چون درب‌ های آن بر روی یکدیگر باز می‌ شوند. در این حالت قرار دادن وسایل در کمد سخت ‌تر می ‌شود. در کمدهای معمولی درب ‌ها به طور کامل باز شده و می ‌توان هم زمان از تمام فضای کمد استفاده کرد. کثیف شدن داخل ریل ‌ها هم یکی دیگر از مشکلات  این گونه کمد ها می باشد. ریل‌ ها مکان مناسبی برای جمع شدن گرد و غبار هستند و تمیز کردن این محل باریک سخت خواهد بود.

مدل کمد دیواری جدید با درهای ریلی

کمد دیواری ریلی آینه دار

وجود آینه قدی در هر اتاق خوابی یک نیاز است و چه بهتر که بتوانیم برای نصب آینه از امکانات موجود بهره ببریم. قابلیت نصب آینه قدی روی کمد های ریلی یکی از مزایای خوبی است که می توان برای این مدل از کمدها بیان کرد. شاید بتوان بهترین جا برای نصب آینه قدی را همین کمد دیواری ریلی دانست چراکه موقع عوض کردن لباس، آینه در دسترس ما قرار دارد.

کمدهای دیواری ریلی برای دکوراسیون با طراحی مدرن مناسب هستند. اگر دکوراسیون داخلی خانه شما کلاسیک باشد بهتر است از این نوع کمد در دکوراسیون خود استفاده نکنید. البته با انتخاب طرح و رنگ مناسب، می ‌توان این کمدها را هم تا حدودی با دکوراسیون کلاسیک هماهنگ کرد.

کمد دیواری با درب آکاردئونی (تاشو)

مکانیزم درب های آکاردئونی به گونه ای است که درب ها با عرض کم با لولاهایی که مابین آنها قرار گرفته، به صورت تاشو روی هم قرار گرفته و در یک طرف کمد جمع می شوند. در کمد دیواری مدل آکاردئونی در صورت باز شدن کامل تمام درب ها، هم دسترسی کامل به تمام قسمت های داخل کمد برقرار است و هم اینکه فضای زیادی توسط درب ها اشغال نمی شود. به همین جهت است که از این مدل کمد ها بیشتر در مکان هایی استفاده می شوند که هم نیاز به دسترسی کامل به فضای داخل کمد دارند و اینکه فضای کافی برای باز شدن درب ها ندارند. این مدل از کمد ها در ابعاد و اندازه های متفاوتی با توجه به فضای مورد نظر، طراحی و ساخته می شوند، اما در ساخت آنها باید نکاتی را در نظر گرفت. به طور مثال عرض درب ها نباید بیش از حد بزرگ باشد، چراکه عریض بودن بیش از اندازه آنها باعث ایجاد مشکل در باز و بسته شدن و درنتیجه تاب برداشتن درب ها می شود. مناسب ترین اندازه برای درب های آکاردئونی در کمد دیواری چیزی مابین 50 الی 60 سانتیمتر می باشد.

کمد دیواری با درب آکاردئونی

ابعاد و استاندارد های کمد دیواری

ارتفاع کمد

در اکثر مواقع ارتفاع کمد دیواری برابر ارتفاع سقف می باشد. به جز قرنیز و تاج استفاده از بیشتر ارتفاع منطقی به نظر می رسد. از نظر فنی بهتر است درب ها و طبقات به گونه ای طراحی شوند که همه ی فضای کمد قابل استفاده و دارای دسترسی باشد، یعنی ارتفاع درب های پایین به گونه ای باشد که دسترسی به قسمت های بالایی کمد به راحتی انجام پذیرد. اگر درهای را تمام قد بگیریم کمی ریسک این مورد را دارد که در گذر زمان این درهای بلند دچار پیچیدگی و مشکلات باز و بسته شدن شوند.

عرض کمد

عرض یک کمد دیواری بستگی به فضای محیط دارد ولی استاندارد 60 سانتیمتر برای هر درب می تواند به ما در تقسیم کردن کمد کمک کند. برای یک درب کمد دیواری 60 سانت ایده آل است. عرض 50 سانتیمتر کم بوده و عرض 70 سانتیمتر نیز زیاد می باشد که باعث ایجاد مشکلات می شود.


انتخاب رنگ در کمد دیواری

انتخاب رنگ مناسب در کمد تاثیر به سزایی در زیبایی دکوراسیون اتاق خواب و همچنین بزرگ تر، کوچک تر، تاریک تر و حتی روشن تر جلوه دادن آن دارد. انتخاب رنگ کمد دیواری، کاملا مساله ای شخصی و سلیقه ای بوده و وابسته به رنگ بندی کلی اتاق می باشد. اما به طور کلی استفاده از رنگ های روشن به خصوص در فضاهایی با ارتفاع بالا، کمک می کند تا فضای اتاق بزرگتر و ارتفاع اتاق بلند تر جلوه دهد. هر چقدر فضای اتاق خواب کوچکتر و نور کمتری داشته باشد، بهتر است از کمد دیواری با رنگ سفید استفاده کنیم. با توجه به نکات گفته شده در بالا و سلیقه افراد، برای داشتن یک کمد دیواری شیک می توانید رنگ های روشن را در اولویت خود قرار دهید. آینه کاری کمد دیواریها هم از ایده های پرطرفدار در بین متقاضیان می باشد.

کمد سفید هایگلاس

استفاده از رنگ های روشن و به خصوص رنگ سفید براق برای قسمت های مختلف دکوراسیون منزل، باعث بزرگتر و روشن تر جلوه دادن آن قسمت از منزل شده و از به وجود آمدن فضایی دلگیر در خانه جلوگیری می کند. از آنجا که در هر اتاق خوابی قسمت وسیعی از دیوار اتاق به کمد دیواری اختصاص داده شده است، در نتیجه استفاده از رنگ سفید براق یکی از گزینه های مناسب برای استفاده در کمد اتاق خواب می باشد.

ابعاد کمد دیواری

شما می توانید رنگ ها و طرح های مختلف را برای ساخت کمد دیواری خود را به ترنج آرک سفارش دهید. تنوع طرح، هماهنگی با دکوراسیون اتاق، کیفیت در ساخت از ویژگی های مهم ترنج آرک می باشد.

قیمت کمد دیواری و عوامل موثر بر آن

یکی از مهم ترین مغوله های طراحی، ساخت و یا خرید هر وسیله ای برای منزل قیمت آن می باشد. قیمت کمد دیواری نیز از این مغوله مستثنی نبوده و طراحی و ساخت مدل های متنوع آن وابسته به رنج قیمتی انتخاب شده توسط مشتری می باشد. قیمت کمد دیواری به صورت متر مربع حساب می شود و جنس مواد و متریال های مورد استفاده و مقدار زمان صرف شده برای طراحی و ساخت آن، از مهم ترین عوامل تاثیر گذار بر قیمت آن می باشند. دیگر عامل تاثیر گذار بر قیمت کمد، طبقه بندی داخل آن می باشد که طبیعتا از MDF بیشتری برای ساخت آن استفاده می شود.

استفاده از کلوزت روم یا واک این کلوزت (Walk in closet) در منزل

کلوزت روم یا واک این کلوزت نام فضایی است که دارای کشوها، قفسه ها و کمدهای مناسبی برای نگه داری لباس ها، کیف و کفش ها و… می باشد. معمولا در این فضا استفاده از یک آیینه ی قدی برای چک کردن لباس ها و… مناسب می باشد. در طراحی دکوراسیون منازل مسکونی لوکس و مدرن کلوزت روم به عنوان یکی از فضاهای اصلی و موردنیاز افراد مورد استفاده قرار می گیرد.

کمد دیواری

کمد دیواری اتاق خواب کوچک

همیشه یکی از مشکلاتی که در خانه های کوچک و نقلی وجود دارد، مشکل کمبود فضا برای قرار دادن لباس ها، رختخواب ها و سایر وسایل مورد نیاز در خانه می باشد. بدون شک طراحی و ساخت یک کمد دیواری رختخواب و لباس اصولی برای اتاق خواب از واجبات خانه های کوچک می باشد. نکته ای که برای طراحی کمد دیواری جادار برای اتاق کوچک وجود دارد این است که فضاهای عمودی در خانه های کوچک می بایست بیشتر مورد استفاده قرار گیرند. در یک اتاق خواب کوچک می بایست کمد را از کف تا سقف طراحی کرد. قسمت پایین را می توان به 2 یا 3 ردیف کشو اختصاص داد. قسمت وسط کمد بهترین فضا برای رگال لباس است و قسمت بالایی کمد را که ارتفاع آن از زمین زیاد است و دسترسی مناسبی ندارد، می توان برای وسایلی قرار داد که نیاز کمتری به آنها می باشد.

مدل کمد دیواری برای اتاق کوچک

مدل کمد دیواری جادار برای اتاق نوجوان

مدل کمد دیواری جادار برای اتاق کوچک

انتخاب دستگیره برای کمد دیواری

دستگیره در کمد دیواری یکی از مهم ترین قسمت هایی است که هم از نظر کاربرد و هم از لحاظ زیبایی برای ظاهر کمد و همچنین برای فضای اتاق اهمیت بسیاری دارند. دستگیره ها از نظر انواع و شکل ظاهری به چند نوع ریلی، دکمه‌ای، طولی، منحنی، مخفی و… تقسیم می شوند.

دستگیره های ریلی همانگونه که از اسمشان پیداست مناسب برای کمدهایی که به صورت ریلی باز و بسته می شوند بوده و دیگر لازم نیست برای باز و بسته کردن در را به جلو و عقب بکشیم. این دستگیره‌ها به این علت که به صورت عمودی نصب میشوند، می توانند از درب کمد در برابر خمیدگی و تاب برداشتن محافظت کنند.

دستگیره های طولی یکی از پر استفاده ترین مدل های دستگیره برای کمد دیواری ها و کابینت ها می باشند. طولی بودن این دستگیره ها باعث می شود که باز و بسته کردن درب کمد به راحتی انجام پذیرد. معمولا جنس این مدل از دستگیره ها از استیل بوده و برای کمد دیواری های ام دی اف مناسب می باشند.

طبقه بندی کمد دیواری اتاق خواب

برای اینکه از تمام فضای کمد دیواریمان نهایت بهره را ببریم می بایست تمام آن را تا بالا طبقه بندی کنیم و هر قسمت را با توجه به نوع کاربری آن به لباس یا وسایلی اختصاص دهیم. برای استفاده بیشتر از فضا بهتر است قسمت زیرین لباس ها را به وسایلی همچون کفش ها، جوراب ها و یا لباس های زیر اختصاص دهیم. همچنین استفاده از کشو در این قسمت ها دسته بندی فضا را بهتر کرده و می توان هر کشو را به وسایلی اختصاص داد. در طبقه بندی داخل کمد دیواری توجه به یک نکته حیاتی بسیار ضروریست، اینکه این کمد برای استفاده آقا می باشد یا خانم؟ معمولا لباس های خانم ها بلندتر از لباس های آقایان بوده و به همین علت می بایست ارتفاع بخش آویز لباس خانم ها را بلند تر در نظر گرفت.

یکی دیگر از راه های قفسه بندی و نظم بخشیدن به کمد دیواری استفاده از قفسه های پلاستیکی می باشد. از این قفسه ها برای جای دادن شال، روسری، جوراب، لباس های زیر و وسایلی از این دست استفاده کرد.

طراحی داخل کمد دیواری برای رختخواب

وجود فضایی مناسب برای قرار دادن رختخواب ها در خانه به صورت مرتب و منظم همیشه دغدغه ی افراد و به ویژه خانم خانه می باشد. بهترین فضا برای قرار دادن رختخواب ها کمد دیواری ها می باشند. بهتر است همیشه یک قسمت کامل و مجزای کمد را به رختخواب ها اختصاص دهیم. به 2 دلیل در طراحی داخل کمد دیواری برای رختخواب، در قسمت پایین کمد از هیچ جداکننده و یا طبقه ای نباید استفاده شود. دلیل اول سنگینی تشک ها می باشد که باعث تاب برداشتن طبقه و عدم تحمل آن می شود و بهتر است تشک ها از روی زمین بر روی هم چیده شوند. دلیل دوم برای استفاده نکردن از طبقه، ارتفاع گرفتن تشک ها می باشد که برداشتن و گذاشتن آنها را مشکل می کند. در صورتی که تعداد تشک های شما کم باشد و قرار دادن آنها روی هم ارتفاع چندانی پیدا نکند، می توان یک طبقه در بالای کمد برای قرار دادن ملحفه ها، بالشت ها و… طراحی کرد.

طراحی و ساخت مدرن ترین مدل های کمد دیواری

طراحی و ساخت کمد دیواری مدرن

این روزها با پیشرفت تکنولوژی و ساخت دستگاه های مدرن و جدید در هر صنعت، بازار دکوراسیون داخلی نیز از این قافله عقب نمانده و خلق طرح های جدید و خلاقانه مورد استقبال عموم قرار گرفته و اکثر افرادی که خواهان طراحی دکوراسیون برای منزل یا محل کار خود می باشند، به دنبال طرحی به روز، شیک و مدرن برای خود می باشند. شاید اضافه کردن کمد های دیواری به طرح اتاق کار ساده ای نباشد. اما ممکن است ندانید کجا آن را جای دهید تا از طرفی سادگی دسترسی رعایت شود و از طرف دیگر خیلی مزاحم بقیه قسمت های اتاق خواب نباشد. برای ساخت کمد دیواری، تنوع طرح، تجربه در ساخت و کیفیت کار از اهمیت بالایی برخوردار است. در کنار همه این ها استفاده بهینه از فضای برای ساخت کمدهای جادار و قیمت مناسب کار نیز مهم است. دکوراسیون ترنج تمام فاکتورهای کیفیت، تنوع در طرح، تجربه در ساخت و قیمت مناسب کار را با هم دارد.

تفاوت کمد دیواری های مدرن با مدل های قدیمی

کمد دیواری های جدید و مدرن از نظر ظاهری تفاوت بسیاری با کمد های مدل قدیمی دارند. عکس چند نمونه از کمد های ساخته شده در سال های گذشته توسط دکوراسیون ترنج در پایین همین صفحه آورده شده است. با مقایسه آنها با طرح های جدید ساخته شده ای که عکس آنها در پایین همین متن آورده شده، به تفاوت میان آنها پی می بریم. همانطور که پیداست بیشترین تفاوت میان طرح های قدیمی و جدید در طرح های mdf به کار رفته و همچنین رنگ های به کار رفته در کمد می باشد.  در طرح های قدیم معمولا از 2 یا چند رنگ در ساخت کمد های دیواری استفاده می شده که معمولا رنگ دوم به صورت یک قاب دور کمد به کار می رفته، اما در طرح های جدید غالبا تمام کمد با یک رنگ mdf طراحی و ساخته می شود. تفاوت دیگر کمد های جدید با قدیمی در طرح های انتخابی برای mdf آنها می باشد. در مدل های قدیمی معمولا mdf ها به صورت طرح دار انتخاب و ساخته می شدند، اما در مدل های جدید از ام دی اف ساده براق یا مات برای ساخت کمد استفاده می شود.

کمد دیواری های طراحی شده توسط دکوراسیون ترنج

طرح کمد دیواری

مدل کمد دیواری جدید با رنگ سفید (درب بسته)

طراحی کمد دیواری

مدل کمد دیواری جدید با رنگ سفید (درب باز)

ساخت کمد دیواری در تهران

مدل کمد دیواری جدید هایگلاس با رنگ سفید (درب بسته)

طراحی مدل کمد دیواری

مدل کمد دیواری جدید هایگلاس با رنگ سفید (درب باز)

مدل جدید کمد دیواری ال شکل

در طراحی کمد دیواری برای دکوراسیون اتاق هیچ گونه محدودیتی وجود نداشته و نمی بایست ذهن خود را تنها به چند طرح ساده محدود کنیم. همانطور که در تصاویر زیر پیداست، ما برای اتاقی که هیچ کمدی برای آن در نظر گرفته نشده، کمد دیواری را به صورت المانی جدا و به صورت ال (L) شکل برای اتاق طراحی کرده ایم.

کمد دیواری سفید ال شکل با درب بسته

مدل کمد دیواری جدید ال شکل با رنگ سفید (درب بسته)

کمد دیواری سفید ال شکل

مدل کمد دیواری جدید ال شکل با رنگ سفید (درب باز)

×