دیوارپوش و انواع آن

دیوارپوش چیست؟

دیوارپوش یکی از بخش‌های جذاب در دکوراسیون و دیزاین ساختمان است که تغییرات زیادی را به وجود می‌آورد. دیوارپوش‌ها در چند سال اخیر تنوع زیادی پیدا کرده‌اند و کاربرد آنها نیز بسته به کیفیت و طراحی، متفاوت است.

سازندگان و طراحان از این تجهیزات کاربردی، جهت نوسازی ساختمان‌های قدیمی، مقاوم کردن، پوشاندن دیوارها و سایر موارد این‌چنینی استفاده می‌کنند. در این مقاله از کارشناسان گروه معماری و دکوراسیون داخلی ترنج قصد داریم شما را با انواع دیوارپوش آشنا کنیم و به بررسی کاربرد و ویژگی‌های هرکدام بپردازیم. پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای نوشته همراه ما باشید.

دیوارپوش و انواع آن

مشاوره آنلاین

کارشناسان ما در دکوراسیون ترنج آماده ارائه هرگونه خدمات مشاوره به صورت متنی، صوتی و یا تصویری به شما مشتریان عزیز می باشند

مشاوره تلفنی

ارائه هرگونه خدمات مشاوره ای از طریق تماس تلفنی در ساعات اداری با کارشناسان ما در دکوراسیون ترنج امکان پذیر می باشد

مشاوره حضوری

انجام مشاوره به صورت حضور کارشناسان ما در محل با انجام هماهنگی های قبلی با دکوراسیون ترنج امکان پذیر می باشد

انواع دیوارپوش

همان‌طور که در ابتدا هم به این موضوع اشاره کردیم، دیوارپوش‌ها کاربردهای متنوعی دارند و برای فضاهای مختلفی از آنها استفاده می‌شود. اما به طور کل می‌توان دیوارپوش را به دو نوع داخلی و خارجی تقسیم کرد. دیوارپوش‌های خارجی معمولاً به دلیل قرارگیری در شرایط سخت‌تر، از مقاومت و استحکام بیشتری نیز برخوردار هستند و تنوع آنها در مقایسه با دیوار پوش‌های داخلی کمتر است. در ادامه با انواع دیوارپوش در صنعت ساختمان، آشنا می‌شوید.

 

دیوارپوش pvc

پی‌وی‌سی، نوعی پلیمر پلاستیکی است که باعث شده این مدل دیوارپوش، ضد آب باشد. دیوارپوش‌های PVC به‌صورت پنل‌های افقی و عمودی تولید می‌شوند که هم برای پوشش سقف و هم برای پوشش دیوارها مناسب است. این مدل از دیوارپوش، مقاومت نسبتاً خوبی دارد و نظافت و نگهداری از آن نیز به‌راحتی انجام می‌شود. دیوار پوش‌های پی‌وی‌سی، در مدل‌های چاپ شده، براق، مات و… موجود هستند و هر نوع سلیقه‌ای را راضی می‌کنند. از مزیت‌های این دیوارپوش می‌توان به وزن پایین، استحکام مناسب، عایق در برابر حرارت و رطوبت، انعطاف بالا و قابلیت شستشو اشاره کرد.

دیوارپوش پی وی سی

دیوارپوش فومی

جنس این دیوارپوش، فوم پلی‌اتیلن است که با استفاده از فشار هوا، منافذ درون آن را پُر می‌کنند. یکی از مواردی که باعث محبوبیت این مدل از دیوارپوش شده، آسان بودن نحوه نصب آن است. دیوار پوش‌های فومی در طرح‌ها و رنگ‌های مختلفی تولید می‌شوند که در پشت آنها یک لایه چسب قرار گرفته است. پس از خرید رول یا تایل‌های فومی، هر فرد می‌تواند به‌راحتی با برداشتن محافظ چسب، دیوارپوش را بر روی محل موردنظر، نصب کند. دیوارپوش‌های فومی به دلیل مواد به‌کاررفته در آن، عایق مناسبی در برابر حرارت، صدا و رطوبت هستند. قیمت مناسب این پوشش در کنار سایر مزایا، باعث شده تا افراد زیادی از آن استفاده کنند.

دیوارپوش فومی چیست؟

دیوارپوش سه بعدی

دیوارپوش سه بعدی، یکی دیگر از انواع دیوار پوش‌های محبوب در طراحی و دیزاین ساختمان‌ها است. طراحی خاص و برجسته این مدل از دیوارپوش، باعث ایجاد سایه‌روشن‌های زیبایی بر روی دیوار می‌شود و جذابیت محیط را دوچندان می‌کند. بر همین اساس، از دیوارپوش سه بعدی در مکان‌های مختلفی مثل هتل‌ها، مراکز تجاری، اداری و حتی منازل، استفاده می‌شود. دیوار پوش‌های سه بعدی از یک ماده خاص ساخته نمی‌شوند و می‌توان آنها را با جنس‌های مختلفی مثل چوب، چرم، پی‌وی‌سی، گچ، فوم، سنگ و… تهیه کرد.

دیوارپوش سه بعدی

دیوارپوش چوبی

چوب همیشه نقش پُررنگی در دکوراسیون داخلی و طراحی داشته است و طبیعتاً یکی از استفاده‌های آن، پوشش دیوار خواهد بود. دیوارپوش‌های چوبی، از چوب‌های طبیعی و رایج به دست می‌آیند و به‌صورت تخته‌های کوچک یا بزرگ، در کنار هم نصب می‌شوند. استفاده از چوب در دیزاین، باعث گرم‌تر شدن محیط می‌شود و به دلیل تغییرات کم در برابر سرما و گرما، استفاده از آن در مکان‌های عمومی و شلوغ نیز مناسب است.

دیوارپوش چوبی

دیوارپوش چرمی

این مدل از دیوارپوش از چرم و پلی‌اورتان ساخته می‌شود که در مقابل حرارت و آتش‌سوزی مقاومت بسیار خوبی دارد. ذات چرم بسیار شیک و کلاسیک است. به همین دلیل استفاده از آن به‌عنوان دیوارپوش، محیط را بسیار لوکس و خاص می‌کند. به جز این موارد، مقاومت بالا، نصب راحت و سریع، حساس نبودن به آب و رطوبت، عایق صدا و… دیوار پوش‌های چرمی را تبدیل به یک محصول پرطرف‌دار کرده است. اگر چه قیمت این محصول نسبتاً بالاست، اما طبیعتاً لاکچری بودن و سایر مزایای آن، ارزش خرید و استفاده از دیوارپوش چرمی را خواهد داشت.

دیوارپوش چرمی چیست؟

دیوارپوش سنگ مصنوعی

همان‌طور که از نام این دیوارپوش پیدا است، از موادی ساخته می‌شود که تنها ظاهر آن به سنگ شباهت دارد. دیوارپوش سنگ مصنوعی از مواد مختلفی مانند رزین، پلیمر، پی‌وی‌سی و… به دست می‌آید. این روش ساخت، باعث شده تا تنوع طرح و رنگ افزایش یابد و محصول نهایی دارای وزن بسیار پایین‌تری نسبت به سنگ باشد. یکی از بزرگ‌ترین مزیت‌های استفاده از این نوع دیوارپوش، نصب آسان آن است. به این دلیل که برای نصب بسیاری از مدل‌ها، نیاز به شن و سیمان ندارد و تنها با پیچ یا چسب مخصوص، نصب خواهند شد. دیوارپوش‌های سنگ مصنوعی، به‌صورت تایل یا قطعه‌های کوچک در بازار عرضه می‌شوند و برای هر نوع سطحی قابل استفاده خواهند بود.

دیواپوش سنگ مصنوعی

دیوارپوش سه بعدی پلیمری

پلیمر نوعی پوشش است که از بافته شدن محکم الیاف شیشه، تولید می‌شود که در بسیاری از موارد الیاف آن از کوارتز و دولومیت به دست می‌آید. به همین علت این نوع دیوارپوش بسیار طبیعت‌ دوست است و به محیط‌زیست آسیبی وارد نمی‌کند. دیوارپوش‌های سه بعدی پلیمری، در تایل‌هایی با طرح و سایز مختلف تولید می‌شوند که با چیدن آنها در کنار هم می‌توان یک پوشش بسیار زیبا و طرح برجسته را ایجاد کرد. این دیوارپوش، دارای مزیت‌های زیادی مانند مقاومت در برابر رطوبت، پوشانندگی بسیار بالا در دیوارهای دارای برجستگی، نصب راحت و… است. در ضمن دیوارپوش سه بعدی پلیمری برای همه مکان‌ها مناسب و قابل‌نصب است.

دیوارپوش سه بعدی پلیمری

دیوارپوش پلی‌ استایرن

پلی استایرن، یک محصول تکامل‌یافته از پی‌وی‌سی است. دیوارپوش‌های پلی استایرن به دلیل پُر بودن مغز آنها، مقاومت بالاتری نسبت به دیوار پوش‌های پی‌وی‌سی دارند. این محصول نسبت ساییدگی، ضربه و فرورفتگی استحکام خوبی دارد؛ بنابراین برای مکان‌های پُر رفت‌وآمد یا شلوغ، بسیار مناسب است. از دیوارپوش پلی استایرن می‌توان برای عایق کردن، دیزاین و بازسازی دیوار استفاده کرد و به دلیل ضدآب بودن، حتی برای سرویس بهداشتی هم کاربرد دارد.

دیوارپوش mdf

ام‌دی‌اف نیز یکی از چوب‌هایی است که از آن برای زیباسازی و پوشش دیوار استفاده می‌شود. این دیوارپوش، به‌صورت پانل‌های جدا به فروش می‌رسد که باید در کنار هم چیده شده و یک طرح واحد را تشکیل دهند. بر خلاف تصور عموم، این نوع دیوارپوش عایق خوبی در برابر صدا، سرما و حرارت است و عملکرد قابل قبولی را در مقابل رطوبت از خود نشان می‌دهد. به‌طوری‌که می‌توان سطح آن را با استفاده از دستمال نم‌دار به‌خوبی تمیز کرد. اما به‌هرحال برای محیط‌های بیش از اندازه مرطوب یا خیس، مناسب نیست.

دیوارپوش mdf

دیوارپوش بین کابینتی

در گذشته، دیوارپوش‌های بین کابینتی بسیار محدود بودند و تنها به کاشی و سنگ، خلاصه می‌شدند. امروزه تنوع این محصول بسیار گسترده است و می‌توان طیف وسیعی از دیوارپوش‌های شیشه‌ای، PVC، پلیمری، سنگ مصنوعی و طبیعی، فومی، سرامیکی و… را در طرح، رنگ و اندازه‌های مختلف در فضای آشپزخانه مورداستفاده قرار داد.

دیوارپوش بین کابینتی

دیوارپوش پشت تلویزیون

دیوارپوش‌های پشت تلویزیون از نظر طراحی و جنس، تفاوتی با سایر موارد معرفی شده ندارند. مکان قرارگیری تلویزیون عموماً در مرکز منازل قرار دارد، به همین دلیل شما قادر خواهید بود تا هر نوع دیوار‌پوش را در این فضا استفاده کنید. کاغذ دیواری، سنگ مصنوعی، چوب، چرم و فوم، محبوب‌ترین دیوارپوش‌ها برای استفاده در پشت تلویزیون هستند.

دیوارپوش پشت تلویزیون

نصب دیوارپوش

شیوه نصب دیوار‌پوش‌ها بر اساس نوع و جنس آن متفاوت است. اما به طور کل، می‌توان نصب دیوارپوش را به سه دسته تقسیم کرد.

  1. به وسیله چسب
  2. با استفاده از ملاط یا پودر سنگ
  3. به کمک پیچ و رول‌پلاک

امروزه اکثر دیوارپوش‌ها به‌وسیله چسب مخصوص یا پیچ، به دیوار متصل می‌شوند و تنها تعداد محدودی از آنها نیاز به سیمان خواهند داشت.

بنابراین، حتی اگر در محل کار یا منزل خود سکونت دارید، بدون کم‌ترین به‌هم‌ریختگی و کثیفی، قادرید تا دیوار موردنظر خود را تغییر دهید.

قیمت دیوارپوش

طبیعتاً با وجود تفاوت‌های موجود در بین انواع دیوارپوش، قیمت آنها نیز متفاوت خواهد بود.

بر همین اساس، اگر تمایل دارید که به‌صورت دقیق از قیمت دیوارپوش مطمئن شوید، در ابتدا باید جنس موردنظر خود را انتخاب کنید.

موضوع مهم بعدی، ابعاد دیوار است. مسلماً هرچقدر ابعاد دیوار شما بزرگ‌تر باشد، به دیوارپوش بیشتری هم نیاز خواهید داشت.

خرید دیوارپوش از دکوراسیون داخلی ترنج

طراحی، دیزاین و انتخاب بهترین دیوارپوش برای فضای مورد نظر، کار دشواری‌ست و واضح است که همه ما در این زمینه تخصص کافی نداریم. دکوراسیون داخلی ترنج، با کمک‌گرفتن از افراد حرفه‌ای، فرایند انتخاب و خرید انواع دیوارپوش را آسان کرده است. این شرکت کلیه خدمات طراحی، فروش و حتی اجرای دیوارپوش را برعهده می‌گیرد و توانایی برآورده کرده هر نوع سلیقه‌ای را دارد. برای خرید دیوارپوش از دکوراسیون داخلی ترنج، کافی است تا در ابتدا با مشاوران و کارشناسان این شرکت به‌صورت آنلاین، تلفنی و یا حضوری ارتباط برقرار کنید.

فروش دیوارپوش غرب تهران

دفتر اصلی شرکت معماری و دکوراسیون داخلی ترنج، در غرب تهران واقع شده است. این شرکت کلیه خدمات طراحی، اجرا و فروش دیوارپوش غرب تهران را می‌پذیرد. برای خرید انواع دیوارپوش و استفاده از خدمات ترنج در پروژه‌های اداری، تجاری و مسکونی، با ما تماس بگیرید.

کلام آخر

پیشنهاد آخر ما برای کاربران، بازدید از نمونه‌ کارهای این مجموعه می باشد که انتخاب بهتر و هوشمندانه تر را به ‌دنبال خواهد داشت. شرکت معماری و طراحی دکوراسیون داخلی ترنج واقع در چیتگر تهران، با سابقه طولانی در زمینه طراحی دکوراسیون داخلی مدرن برای منازل و آپارتمان ها و همچنین فروش انواع مدل های پارکت، لمینت، دیوارپوش، کاغذدیواری و… آماده ارائه انواع مدل های دیوارپوش به شما عزیزان می باشد. برای ارتباط با ما می توانید از طریق پیج اینستاگرام ترنج اقدام کرده و یا با شماره های زیر تماس بگیرید.


شماره های تماس

09121887579 – 02188575378

09123763349 – 09124080097

×