سبک مینیمال در طراحی دکوراسیون داخلی
سبک مینیمالیسم به چه معناست؟
سادهگرایی یا مینیمالیسم (Minimalism) یا کمینهگرایی یا هنر کمینه،یک مکتب هنری است که اساس آثار و بیان خود را بر پایه سادگی بیان و روشهای ساده و خالی از پیچیدگی معمول گذاشته است. در حقیقت واژه مینیمالیسم در معماری و طراحی دکوراسیون داخلی به سبک مینیمال، به نوعی رژیم در هنر معماری اطلاق میشود. معماری مینیمالیستی بر محدودیت استفاده از عناصر برای دستیابی به بیشترین مزایا و فواید تکیه دارد. پس میتوان گفت ساده گرایی همان مینیمالیسم بوده و در صنعت دکوراسیون نیز به سادهتر کردن فضا و محیط و استفاده حداقلی از لوازم در هر بخش، سبک مینیمال گفته میشود. سبکی که یکی از معروفترین سبکهای دکوراسیون داخلی به شمار میرود. سبک دکوراسیون داخلی مینیمال از انواع سبک های ساده است که در این سبک دکوراسیون با حذف جزئیات اضافه باعث ایجاد فضایی آرامش بخش و دلنشین در فضای منزل می شود.
طراحی دکوراسیون داخلی به سبک مینیمال
سادگی گرایی در سبک مینیمال، به معنی اجرای آسان آن در طراحی دکوراسیون داخلی منزل نیست و برای پیاده کردن صحیح و اصولی این نوع دکوراسیون، باید با ویژگی های اصلی آن آشنا باشیم. از این رو در این بخش به بررسی بعضی از بخش های خانه در طراحی مینیمال می پردازیم.
طراحی دکوراسیون اتاق خواب مینیمال
اتاق خواب مینیمال دارای دکوراسیونی ساده و زیبا است و به دور از هر گونه ترکیبات مختلف و شلوغ است. این اتاق خواب ها برای رسیدن به آرامش و نشاط روحی مناسب هستند و افرادی که طرفدار دکوراسیون های ساده در اتاق خواب خود هستند بهتر است از سبک مینیمال در طراحی دکوراسیون داخلی اتاق خواب خود استفاده کنند. در طراحی دکوراسیون اتاق خواب مینیمال ابتدا باید سراغ رنگ مورد نظر خود بروید زیرا رنگی را که در همان ابتدای کار برای طراحی دکوراسیون اتاق خواب انتخاب می کنید روی رنگ همه وسایل و اجزای اتاق خواب تاثیرگذار است. شما می توانید برای طراحی دکوراسیون اتاق خواب های مینیمال از ترکیب رنگ های سفید و سیاه و رنگ خاکستری و رنگ سفید و یا قهوه ای و … استفاده کنید.
طراحی دکوراسیون آشپزخانه به سبک مینیمال
آشپزخانه یکی از مکان هایی است که طراحی دکوراسیون آن از اهمیت زیادی برخوردار است و اگر شما تمایل دارید فضای آشپزخانه منزل تان مدرن و کاربردی تر به نظر برسد بهتر است از سبک دکوراسیون مینیمال برای طراحی داخلی آشپزخانه استفاده کنید. در طراحی دکوراسیون آشپزخانه های مینیمال از رنگ سفید به عنوان رنگ پایه استفاده می شود و این رنگ می تواند پیوستگی را بین دیوار و کفپوش و مبلمان مورد استفاده در فضای آشپزخانه ایجاد کند و علاوه بر این رنگ سفید می تواند برای فضای آشپزخانه سادگی و آرامش را به ارمغان بیاورد.
طراحی دکوراسیون پذیرایی به سبک مینیمال
در دکوراسیون پذیرایی مینیمال مصرف گرایی به حداقل می رسد و در این سبک خبری از بریز و بپاش های اضافی نیست و سادگی مشخصه مهم این سبک است. طراحی سبک اتاق نشیمن به روش مینیمالیستی برای کسانی که در دکور کردن خانه شان مشکل دارند، راه حل مناسبی است. چون در این سبک نیاز نیست دکوراسیون پیچیده ای داشته باشید، همچنین نیاز نیست در فضا تعداد زیادی نقطه تاکید داشته باشید. سادگی، قسمت اصلی طراحی مینیمالیستی است و می توان گفت این سبک ساده ترین راه برای ایجاد فضایی زیبا است.
انتخاب رنگ در اتاق نشیمن مینیمال
بهتر است برای انتخاب رنگ اتاق نشیمن مینیمال از رنگ های خنثی به عنوان رنگ اصلی و در کنار آن از رنگ های دیگر استفاده نمایید. برای مثال می توانید در کنار رنگ های خنثی از یک فرش با رنگ غالب استفاده نمایید.
استفاده از وسایل چشم نواز در اتاق نشیمن
اگر از طراحی مینیمال در طراحی اتاق نشیمن استفاده کرده اید، به فکر استفاده از چند نمونه وسایل که جذابیت دیداری دارند، باشید. با این حال توجه داشته باشید که در استفاده از این گونه وسایل، زیاده روی نکنید. این کار باعث ایجاد نقطه کانونی در اتاق نشیمن نیز می شود. برای مثال می توانید از یک میز قهوه خوری و یا یک تابلو نقاشی به این منظور استفاده نمایید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.