مقایسه کابینت فلزی با ام دی اف در آشپزخانه
در این مطلب قصد داریم به مقایسه کابینت های فلزی با ام دی اف و استفاده از آنها در چند سال اخیر در آشپزخانه های ایرانی بپردازیم. در سال های گذشته کابینت های فلزی یکی از دوست داشتنی ترین نوع کابینت ها در آشپزخانه های ایرانی بوده است، اما در این چند سال اخیر کابینت ام دی اف یکی از پر مصرف ترین نوع کابینت ها می باشد. هر کدام از این کابینت ها دارای مزایا و معایبی هستند که در این مطلب به طور کامل به آنها می پردازیم.
استفاده از کابینت mdf در آشپزخانه
استفاده از کابینت های تمام فلز در آشپزخانه ها امروزه دیگر طرفدار زیادی نداشته و در واقع دموده شده اند. اما در این رده از کابینت ها هنوز کابینت های تمام استیل از مد نیوفتاده و در بعضی آشپزخانه ها با دکوراسیون مدرن استفاده می شوند. این روزها طرفداران کابینت MDF بسیار بیشتر از کابینت های فلزی است. شاید بازار پر رونق را باید مدیون ظاهر مدرنی دانست که این مدل کابینت به آشپزخانه شما می دهند. البته این را هم نباید از قلم انداخت که جنس مرغوب MDF در برابر آتش، رطوبت، مواد شیمیایی و باکتری بسیار مقاوم است. سبکی، قابلیت اجرای طرح های خلاقانه، که نتیجه ی عدم محدودیت در اشکال و ابعاد موجود است را هم به این مزایا اضافه کنید.
چیزی که MDF را کمی برای سلامتی خطرناک می کند فرمالدیید به کار رفته در رزینی است که ذرات چوب را به یکدیگر می چسباند که طبق استانداردهای تعریف شده باید به مقدار کم استفاده شود. (فرمالدیید ماده ای به شکل گاز یا مایع و بدون رنگ همراه با بوی تند شبیه به بوی ادویه جات است) فرمالدیید موجب اختلالات دستگاه تنفسی، بروز آسم، سرطان بینی و یا سرطان های دیگر در افرادی که با این ماده تماس دارند، می شود. این ماده در صورتی که روی پوست دست و صورت بریزد موجب خوردگی و آسیب شدید به پوست می شود. اما با وجود این ویژگی های نگران کننده ی فرمالدیید، مقدار آن در ساخت ام دی اف به اندازه ای نیست که باعث نگرانی زیادی شود. اما بخار شدن فرمالدیید به کار رفته در آن می تواند هوای خانه را آلوده کند و موجب اختلالات تنفسی به خصوص در کودکان شود که البته برای پوشاندن سطح آن از لایه هایی که معمولا از جنس پلی وینیل هستند استفاده می کنند.
اگر می خواهید از MDF استفاده کنید باید بدانید که نگهداری آن دقت بیشتری می طلبد. هیچوقت نباید کابینت های MDF را با آب بشویید. حتی اگر فروشنده به شما گفت کابینت شما ضدآب است. MDF مقاوم به آب وجود ندارد. فقط درجه مقاومت آنها در برابر رطوبت متفاوت است.برای تمیز کردن آنها از دستمال نم دار و یک شوینده ی ملایم استفاده کنید.
استفاده از کابینت فلزی در آشپزخانه
کابینت های فلزی از ورق آهن سفید یعنی همان گالوانیزه 60 صدم ساخته می شوند. صرفنظر از قیمت پایین این کابینت ها،لبه های تیزدرها و ورقه ای فلزی خشن به کار رفته درآن مشکل ساز هستند. رنگ این کابینت ها پس ازمدتی پوسته پوسته و کنده می شوند. باز و بسته کردن درهای آن پر سر و صدا است. همچنین در برخی مواقع امکان برق گرفتگی به علت اتصالی سیم های برق وجود دارد. اگرکابینت های شما در چیدمان آشپزخانه فلزی باشد حتما میدانید که آنها پس از چند سال دچار پوسیدگی می شوند پوسیدگی های جزیی را بتراشید تا برطرف شوند وآن قسمت را با محلول ضدزنگ بپوشانید و سپس رنگ بزنید درضمن میتوان مشکل ریزش رنگ کابینت بدنه فلزی را با استفاده از رنگ استاتیک برطرف کرد.
راه به صرفه تر هم از نظر قیمت و هم داشتن بهترین کیفیت ترکیب گزینه های انتخابی موجود با هم است! کابینت های رایج در بازار از انواع بدنه و در فلزی، بدنه فلزی و در لترونی، بدنه فلزی و در MDF، بدنه لترون و در MDF، بدنه MDF و در MDF، و در MDF و در پروفیل هستند که برای طراحی آشپزخانه به کار میرود.
یک راه دیگر برای طراحی دکوراسیون داخلی صرفه این است که برای کابینتهای دیواری، که ارتفاع استاندارد آنها ۷۰ سانتیمتر است، از کابینتهای لترونی (در ایران به نئوپانهایی که توسط لترون روکش میشوند، لترون گفته میشود) استفاده کنیم و برای کابینتهای زمینی که ارتفاع استاندارد آنها ۹۰ سانتیمتر است، از MDF یا فلز که جنس مقاومتری در برابر رطوبت دارند، بهره گرفت.
همچنین می توانید از کابینت هایی استفاده کنید که اسکلت فلزی و درهای MDFدارند.
شرکت ترنج ارائه دهنده انواع خدمات کاغذ دیواری، پوستر کاغذی، پارکت، لمینت و اجرای انواع دکورهای فروشگاهی و کابینت های ام دی اف و چوبی با بهترین متریال و کمترین مبالغ در بین بازارهای مشابه می باشد و به کمک تیم مجرب خود انواع طراحی های مورد نیاز شما را جهت ایجاد محیطی متفاوت در خدمت شما عزیزان قرارد می دهد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.